0
سبد خرید شما خالیست!
میتواند برای مشاهده محصولات بیشتر به صفحات زیر بروید
حذف فیلترها
فیلترها
فیلتر بازه قیمتی
از تومان
تا تومان
مرتب سازی بر اساس
جستجوی پیشرفته
مرتب سازی:
  • پیش فرض
  • نام : الف تا ی
  • نام : ی تا الف
  • ارزانترین
  • گران ترین
  • جدیدترین
104 کالا

اسانس مایع خوراکی

خلق مزه‌های بی‌نظیر با اسانس‌های خوراکی؛(زمان مطالعه 4 دقیقه )

معجزه‌های ظهور طبیعت در زندگی

چه طرفدار پروپاقرصِ طب‌گیاهی باشید، چه از معتقدانِ همیشگی به طب‌رایج، محاله اعجاز طبیعت رو برای طیف غیرقابل شمارشی از نیازهای انسانِ امروز، دست‌کم بگیرید. تاثیر محصولات گیاهی و طبیعی در شرایط همه‌گیری بیماریِ کرونا بیشتراز قبل در زمینه‌های مختلف خودش رو اثبات کرد؛ البته اگه باور این مطلب کمی اغراق‌آمیز به‌نظر بیاد، حق دارید! خواص گیاهان می‌تونن همین‌قدر باورنکردنی باشن! از بُعد گیاهیِ ماجرا که بگذریم، جالبه بدونید؛ اسانس‌ها فقط به ترکیبات گیاهی ختم نمی‌شن و در قالب اسانس خوراکی مثل اسانس‌ کشمش، اسانس ‌انبه و موارد دیگه، دنیای وسیعی از طعم‌ها، عطرها و خواص رو خلق می‌کنن. اگه کار قنادی هم انجام می‌دین، جالبه بدونین با استفاده از اسانس‌ها نسبت به رقباتون کولاک می‌کنین! خلاصه الان قراره بفهمیم که اصلا اسانس چیست و چرا خرید اسانس خوراکی می‌تونه کیفیت آشپزی ، نوشیدنی و یا حتی کرم دور چشم مارو به طرز حیرت‌انگیزی تغییر بده!

سیرتاپیازِ آشنایی با انواعِ اسانس‌های خوراکی، عطری و بهداشتی

اسانس‌ها، عصاره‌های گیاهی بسیار غلیظی هستند که از  قسمت‌های  مختلف گیاهان مثل ریشه، ساقه و گل استخراج می‌شن. بعضی از اون‌ها رو می‌تونین به صورت پودری برای طعم‌دار‌شدن غذا و بعضی‌ها رو هم می‌تونین به‌صورت مایع برای مزه‌دهی به نوشیدنی‌ها یا مایع کیک استفاده کنین؛ یکی از معروف‌ترین اسانس‌های پودری طبیعی، زردچوبه است که طی فرایند پودرکردن ریشه خشک‌شده گیاه تولید می‌شه. روش تهیه اسانس زردچوبه پودری با اسانس مایع تفاوت‌هایی داره. ازطرفی جالبه بدونید، در بعضی از موارد مثل وانیل، اسانس مایع طعم بسیار قوی‌تری نسبت به پودر وانیل ایجاد می‌کنه.

اسانس‌های مایع، عطر و طعم هر ماده‌ای که ازش به وجود اومده باشن رو منعکس می‌کنن. اسانس خوراکی که بیشتر در آشپزی و قنادی برای طعم‌دار‌کردن انواع غذا، کیک، شیرینی و حتی نوشیدنی استفاده می‌شن، در مقایسه با قیمت ادویه‌های پودری هم می‌تونن به‌صرفه و درعین‌حال باکیفیت باشن. برای مثال اسانس هل و اسانس کارامل رو می‌تونین به‌جای ادویه هل و سس کارامل که قیمت بالاتری دارن به کار ببرید. البته در بحث استفاده از اسانس‌ها، کیفیت و غلظت مناسب که باعث طعم‌دهی شدیدتر و عطر بی‌نظیر میشه، برای استفاده‌کننده‌ش جذاب و هیجان‌انگیزتراز بحث قیمت اسانس خوراکی هست. درحقیقت این شیرینی به اون شوری می‌چربه و ارزشش رو داره!

 تفاوت بین اسانس و عصاره؛ با آگاهی کافی انتخاب کنید

فرایند جذاب تهیه اسانس‌های متنوع از گیاهان

 

به اندازه‌ای که روش استفاده اسانس خوراکی اهمیت داره، نحوه ساخت اسانس‌ها هم مهمه. اسانس‌ خوراکی از طریق تقطیر (بخار یا آب) یا روش‌های مکانیکی مثل پرس‌سرد به دست می‌آد.

بعداز استخراج مواد شیمیایی معطر، اون‌ها رو با یک روغن حامل ترکیب می‌کنن و بقیه مراحل ساخت اسانس انجام می‌شه. درواقع خودمونی‌تر بگیم، استخراج، فرآیند کلی جداسازی اسانس‌ها از مواد گیاهیه. اما تقطیر و پرس سرد ازروش‌های استخراجن که تفاوت‌هایی باهم دارن. پس مواد گیاهی باید از این چرخه‌ها بگذرن تا اسانس دلخواهمون رو به ما بدن.اول بریم سراغ روش تقطیربخار که رایج‌ترین روشه. اینجا دستگاهی داریم

به اسم دستگاه تقطیر که ماده گیاهیمون به لطف اون روی آب درحال جوش شناور میشه و بخار طی فرایندی، اسانس رو از گیاه جدا می‌کنه. اسانس درنهایت از آب هم جدا میشه و با وسایل مخصوص جمع‌آوری میشه. حالا در روش پرس سرد ما ما با میوه سروکار داریم. این‌جوریه که بعداز شستن میوه‌ها، اونا رو داخل یه ظرف مخصوص می‌ذارن. این ظرف، با ابزار تند و تیزی که داخلش داره میوه مدنظر رو با تمام قوا تحت فشار و پرس قرار میده! اونقدر هَم‌ میزنه تا اسانس جدا بشه و به سطح ظرف برسه..توی مرحله بعد، کمی آب روی میوه‌ها پاشیده میشه و با اسانسی که به سطح رسیده، مخلوط میشه.بعدشم که اسانس رو از آب جدا و جمع آوری می‌کنن. تازه اینا مراحل اولیه‌ن و بعدش قراره کلی آزمایش دیگه توی محیط آزمایشگاهی مخصوص روی اسانس‌ها انجام بشه. بعضی از اسانس‌ها با استفاده از مواد شیمیایی یا حلال‌ها استخراج می‌شن که میزان خلوص‌شون کمتره، اما پرس‌سرد و تقطیر با بخار، روش‌های ترجیحی برای حفظ جوهره گیاه هستن که باعث می‌شن محصول نهایی در خالص‌ترین شکل ممکن به دست ما برسه.

البته اسانس داریم تا اسانس! اسانس‌های تقلیدی، صرفا مواد شیمیایی ایجاد شده‌ای هستن که هدفشون تکرار طعم یا مزه ماده اصلیه. این عصاره‌های تقلیدی معمولاً ظرافت طعم طبیعی رو ندارن. علاوه‌براین، گاهی اوقات عصاره‌های تقلیدی، ضعیف‌تر از عصاره‌های طبیعی هستن و صادقانه این‌که نباید ازشون انتظاری درسطح اسانس خوراکی پاپایا داشته باشید!

کاربردهای متنوع اسانس‌ها؛ به احترام طبیعت ایستاده کف بزنید! (زمان مطالعه 4 دقیقه )

 

آن‌چه خوبان همه دارن، این‌طور که از اتاق فرمان اشاره می‌کنن، طبیعت یک‌جا داره! اسانس‌هایی که از دل گیاهان طبیعی و حتی موادی مثل گوشت بر‌می‌آن، امروزه کاربردهاشون فراتراز تصورات. اسانس خوراکی برای اهداف پزشکی، دارویی یا آشپزی استفاده می‌شن. همچنین می‌تونن یه ترکیب عالی برای پوست، مو و مجموعه مراقبت‌های بهداشتی باشن.

باکیفیت‌ترین اسانس‌های بهداشتی که در وب‌سایت پاپایا هم موجوده، برای رایحه‌بخشیدن به عطرها، لوازم آرایشی، انواع صابون، بخور و محصولات نظافتی خانگی هم استفاده می‌شن که در رایحه‌های مختلف کاج، گل یاس، ارکیده و حتی هم‌عطر با رایحه نوستالژیک برند نیوا هم می‌تونید تهیه‌شون کنید. بعضی از افراد، ادعا می‌کنن که اسانس‌ها دارای خواص دارویی هم هستن که از درمان‌های پوستی گرفته تا درمان سرطان می‌شه روی اثرگذاری‌شون حساب کرد. 

مزایای استفاده از اسانس‌های خوراکی؛ خوش‌عطروطعم‌ترین تجربه‌ی یک آشپز!

میزان مصرف اسانس

تولید‌کننده‌های قدیمی و تراز اول این‌طور می‌گن که بین 3 تا 5 درصد حجم محصول تولیدی‌تون، بهش اسانس اضافه کنین.

البته در اسانس‌های خوراکی و عطری این موضوع سلیقه‌ایه. یعنی ممکنه کسی دلش بخواد بوی لیمو یا نعنای موهیتوش زیاد باشه، خب مشکلی نیست، کافیه اسانس نعناشو بیشتر کنه و این باعث نمی‌شه اتفاقی بیفته. یا ممکنه کسی دلش بخواد بوی عطرشو کل شهر حس کنن ، اینم مشکلی نیست.

ولی اگه بحث استفاده از اسانس ها در صنعت داورسازی یا تولید شوینده ها باشه، اینجاست که فرمولهای تولید با شرایط خاص خودشون وجود دارن که از هر صنعت به صنعت دیگه تفاوت میکنه..

خلاصه شما راحت باش هرقدر دلت خواست اسانس بزن :)

مزایای استفاده از اسانس‌های عطری؛ تجربه رایحه درمانی به لطف گیاهان

 

طبق مطالعات داشمندان بلاد کفر! آروماتراپی یا همان رایحه‌درمانی از حیرت‌انگیزترین خواص درمانی اسانس‌ها محسوب می‌شه. یعنی اینطور میشه گفت که درمان امراض بدنی و روحی به‌وسیله رایحه انواع اسانس امروز در سراسر دنیا رواج داره برای مثالبرای بهترشدن سردرد، استفاده  از روغن نعناع و اسطوخودوس در زمان مراقبه و یا تمارین یوگا می‌تونه گزینه خوبی باشه و علاوه براین، بزرگان علم باستان اعتقاد داشتن که استفاده از اسانس بابونه وکنجد، سردرد و میگرن رو هم درمان می‌کنه. پس در معابد بودایی از این رایحه‌ها زیاد به مشام می‌رسه که هرکدوم حکمت خودشو داره.

رایحه درمانی با اسانس چاره بی‌خوابی بعداز زایمانه و در کل بوییدن این اسانس، تأثیرات مثبتی در بهبود عادات خواب داره.

مثال‌های دیگری از استفاده اسانس‌ها در درمان یا تسکین بعضی ناراحتی‌ها هست. به‌طور مثال

اسانس کشمش در بحث خواص درمانی اسانس‌ها امتحان خودش رو پس داده؛ کاهش استرس و ایجاد سرخوشی نتایج استفاده از این رایحه در نوشیدنی‌ها و یا کیک هاست.

البته اسانس کشمش به‌تنهایی نمی‌تونه استرس رو از بین ببره، اینجا به آب یا الکل احتیاج داره تا شدت رایحه اونو کمتر کنه و تاثیر هیجان‌انگیزتری بهش بده .

مزایای استفاده از اسانس‌های بهداشتی؛ خوشبویی محیط در یک چشم‌بهم‌زدن!

 

از فواید درمانی اسانس خوراکی و عطری گفتیم، از اسانس‌هایی که در آشپزخانه برای تهیه غذاهای مورد علاقه‌تون استفاده می‌کنین ، یا از اسانس‌های عطری آرامش‌بخشی که خاصیت درمانی هم دارن! اما یه دسته دیگه از اسانس‌های بهداشتی هستن که به لطف‌شون خوش‌بویی و نظافتِ محیط، در سریع‌ترین زمان ممکن انجام می‌شه. اسانس‌های معطر گاهی به صابون، لوسیون، شامپو، نمک‌های حمام و سایر محصولات بهداشتی اضافه می‌شن .

از این اسانس‌ها معمولا برای خوشبو‌کردن منزل یا خوشبوکردن لباس‌ها در زمان شستن اونا  استفاده می‌کنن که می‌تونه تجربه جذابی باشه.

شما می‌تونین به پودر لباسشوییتون مقداری اسانس داو، گل یاس یا لوندر اضافه کنین و این‌بار رایحه دلخواهِ خودتونو به ملحفه و روتختیتون بدین . باحاله نه ؟!

اسانس‌های بهداشتی به عنوان رایحه طبیعی در لوازم آرایشی و محصولات طبیعی هم کاربردهای زیادی دارن.

برای تمیز کردن سطوح و تصفیه هوا  هم می‌شه به بعضی از اسانس‌ها اعتماد کنید. تمیز کردن مایکروویو کثیف با حضور افتخاری لکه ها! یا یخچال، کار خوشایندی نیست، اما حتی اینجا هم لکه‌ها با رایحه دوست‌داشتنی اسانس لیمو سریعا محل رو ترک می‌کنن! می‌تونین خیلی راحت یه شوینده با  آب، وایتکس بی‌بو و اسانس لیمو تولید کنین. نکته اینجا است که استفاده از خوشبو کننده‌های خریداری‌شده، ممکنه خطر استشاق سموم و مواد شیمیایی مضر رو داشته باشه، اما می‌تونید با خیال راحت از اسانس‌ها استفاده کنید چون خوشبوکننده‌های کاملا طبیعی محسوب می‌شن.

برای حسن‌ختام هم اشاره می‌کنیم به یکی از بزرگ‌ترین معضلات بهداشتی در منزل که بوی ناخوشایند زباله است. ممکنه استفاده از آب گرم و کمی مایع ظرف‌شویی رو برای کم کردن این بوی وحشتناک تجربه کرده باشین اما بهتره بدونین در این زمینه هم اسانس‌های طبیعی انتخاب قابل اطمینان‌تری هستند. 

بایدها و نبایدهای استفاده از اسانس‌های خوراکی(زمان مطالعه 4 دقیقه )

.

مشهورترین اسانس‌هایی که نباید دست‌رد به سینه‌شان زد!

.

مقدار مصرف و روش استفاده اصولی؛ تضمینِ نتایج بی‌نظیر

ترکیبات مفید موجود در اسانس‌ها‌ به سه روش - استنشاق، استفاده موضعی روی پوست و بلع خوراکی استفاده می‌شن.

گاهی اوقات اسانس‌ها مستقیماً برای درمان درد در قسمت خاصی از بدن، روی پوست استفاده می‌شن؛ برای تسکین کمردرد، یا تسکین درد عضلات و حتی تسکین درد سینوس‌ها. بعضی‌هاشون ممکنه به صورت موضعی، کاربردی ضد عفونی‌کننده و ضدالتهابی هم داشته باشن.

بااین‌حال، گروهی از اسانس‌ها می‌تونن تحریک‌کننده باشن و  نباید به طورکاملا مستقیم با پوست تماس پیدا کنن. در بهترین روش استفاده اسانس خوراکی، اسانس‌ها همراه با یه روغن حامل (مثل بادام، هسته زردآلو یا روغن آووکادو) رقیق می‌شن تا اثربخشی خوبی داشته باشن. همچنین از اونجایی‌که  عطر و طعم  اسانس‌ها به اندازه کافی قوی هست، بهتره در مقادیر کم مصرف بشن. در فرایند خرید اسانس خوراکی برای رایحه درمانی، مزاج استفاده‌کننده و دوز مناسب از اسانس خوراکی، باید درنظر گرفته بشه؛ این یه راه مطمئن برای درامان بودن از واکنش‌های آلرژیکه و البته تجربه ایمنی از لذت مصرف اسانس‌هایی هست که از دل طبیعت گرفته شدن و با سلاحِ پیشینه علمی معتبر به میدان رقابت با محصولات غیرطبیعی و شیمیایی اومدن که یقینا پیروز این معرکه‌اند!

در حال بارگذاری ...