- بررسی تخصصی
- نظرات کاربران
اسانس بادام تلخ عصاره معطر غلیظی است که برای انتقال عطر و رایحه خاص بادام به برخی غذاها ، محصولات قنادی و روغن های طبیعی استفاده می شود.
اسانس بادام تلخ
اسانس بادام تلخ به دلیل وجود رایحه طبیعی ، گزینه بسیار مناسبی برای پخت و پز در شیرینی پزی می باشد.
دمای بسیار زیاد برای سلامت اسانس بادام تلخ مناسب نیست لذا دمایی حدود 70 درجه سانتیگراد برای طعم دهی این اسانس پیشنهاد می شود که گرمایی مناسب برای پخت کیک و کلوچه و کوکی ها و... است.
انواع اسانس های خوراکی مناسب برای پخت کیک و کلوچه
اسانس بادام تلخ خوراکی
چرا باید از اسانس بادام تلخ استفاده کنیم؟ پاسخ بسیار ساده است: این نوع اسانس ها می توانند کیفیت رایحه را در پخت و پز بهبود بخشند.
اسانس بادام تلخ خوراکی ، محلول در آب است.
به این معنی که میتوانیم با اضافه کردن چند قطره از این اسانس به مقدار زیادی آب ، به رایحه ای که مورد نظرمان است برسیم.
هرچه مقدار اسانس بیشتر باشد رایحه غلیظ تری از مخلوط آن با آب ، کیک و یا... به مشام می رسد.
خرید اسانس بادام تلخ
برای خرید اسانس بادام تلخ با مراجعه به صفحه وب سایت پاپایا و جستجو در صفحه اسانس خوراکی اقدام نمایید.
ونیزمیتوان
از اسانس بادام تلخ می توان به عنوان جایگزینی برای اسانس های لیمو یا وانیل استفاده کرد.
ترکیب آن با رایحه های شیرین مانند کره ، کارامل و افرا ، رایحه های تلخ مانند شکلات و آنیس و رایحه های میوه ای مانند آلبالو ، آلو ، تمشک و پرتقال بسیار ایده آل است.
روغن بادام تلخ را هم در این صفحه بیابید.